facebook

Першокласник вимагав у ровесників гроші, наставляючи пістолета

Інцидент із вимаганням у школі стався у райцентрі Бердянську. У Запорізькому регіоні набув розголосу інцидент, який стався днями у загальноосвітній школі Бердянська № 2.



Школяр, озброєний пістолетом, вимагав гроші у другої дитини. Повідомлення про випадок з’явилося в групі «Brd24 Бердянськ» ще увечері понеділка, 24 вересня. «Сьогодні із моєю подругою сталося те, що викликало у мене шок. Після полудня, у той час коли діти поверталися зі школи ЗОШ № 2, моїй подрузі зателефонував дев’ятирічний син і сказав, що інший хлопчик, погрожуючи пістолетом, вимагає гроші. Моя подруга, що прибігла на Приморську площу, була шокована побаченим. На хвилиночку!!!

Першокласник, у якого був пістолет із залізними кулями (судячи з усього, травматична зброя) та електрошок ер, спокійнісінько розгулював Приморською площею. Під час розмов із дитиною моя подруга намагалася з’ясувати, звідки у нього зброя, де він живе і як зв’язатися з його батьками. Малий вигадував неправдоподібні історії. Після чого інші діти, теж учні цієї школи, сказали, що його мама працює у квітковій крамниці біля пі церії «Немо». Моя подруга разом із батьками інших дітлахів (яких він теж лякав, наставляючи пістолет на дитину і погрожуючи, що він зараз вистрілить) з цією дитиною пішли до його мами на роботу.

Прийшовши до матері, пояснили ситуацію, що склалася. А тут увага!!! На це мати цієї дитини відреагувала досить грубо щодо моєї подруги (всі ми любимо своїх дітей і захищаємо їх, але кожну ситуацію треба оцінювати адекватно, не в шкоду собі та іншим людям).

Після того, коли розмова з мамою не склалася, моя подруга разом з іншими батьками, вирушили на бесіду до директора вказаної школи. Недалеко від входу цілеспрямовано їм назустріч ішов батько цього хлопчика. Який почав кричати, поводити себе неадекватно. Батько став демонструвати пістолет і залізні кулі всередині нього і стверджувати, що цей пістолет безпечний, просто видає гучний звук пострілу (раніше, за розповідями дітей, цей першокласник так само демонстрував, а точніше розбирав і перезаряджав цю зброю, це свідчить про те, що дитина знала і вміла користуватися цією зброєю).У підсумку в кабінеті у директора моя подруга, намагаючись пояснити батькам цього хлопчика всю серйозність ситуації, не була почута директором і батьками», – повідомила в пабліку «Brd24 Бердянськ» користувачка Violetta Ponomareva.

Читайте також:  Масштабна пожежа в Чорнобильській зоні, рятувальники залучили авіацію

Сьогодні, 26 вересня, негативний випадок у одній із шкіл міста навіть винесли на обговорення у мерії з участю міського голови Володимира Чепурного. В місцевому відділі освіти повідомили, що знайомі зі ситуацією. Наразі чиновники від освіти розбираються в обставинах події.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.