facebook

“Весь одяг дитини був закривавлений”: У Маріуполі щур накинувся та покусав 4-річну дівчинку

Надзвичайна подія сталася в Маріуполі в будинку №22 по вулиці Михайла Грушевського. Вночі в одній з квартир, розташованій на першому поверсі, щур накинувся на сплячу 4-річну дівчинку.




Young girl is lying in a hospital bed

Про це редакції “Маріупольських новин” розповіла бабуся пoтерпілої. Щур прямо в ліжечку завдав дитині страшні каліцтва, сильно покусавши.

В той момент в будинку знаходився 8-річний брат дівчинки і їх літня бабуся. Жінка не відразу зрозуміла серйозність події і не викликала “швидку”. Уже вранці, помітивши, що весь одяг дитини закривавлений ​​зателефонувала родичам, а ті вже відвезли дитину в лікарню. Дівчинці накладали шви. На місце приїжджали працівники поліції.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що У Малиновському районі Одеси жінка систематично знущалася над своєю 2-річною дитиною. Місцеві мешканці викликали поліцію. Проте жодної реакції.

“Жінка повідомила, що у них у будинку навпроти сусідка знущається над маленькою дитиною: б’є, кричить, жбурляє. Неодноразово сусіди викликали поліцію, ходили до дільничного. Приїхала поліція в п’ятницю, 21 вересня, поговорили з несамовитою мамою, побачили її неадекватність і поїхали. Сказали чекати понеділка! Крики не припинялися 2 дні. Сусіди знову викликали поліцію, ніхто не приїхав. Пішли до дільничного, він розвів руками і заяву не прийняв”, – ідеться в повідомленні

Читайте також:  12-річну українку, яку шукали кілька днів, знайшли мертвою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.