facebook

Поляки, які побили і зґвалтували українку в новорічну ніч, сядуть надовго

У Кракові били і вчиняли сексуальне насильство щодо українки двоє нелюдів. Прокурор вимагає для них десяти років за ґратками.



Ідеться про групове зґвалтування півторарічної давності. Прокуратура надає суду все нові жахливі деталі і вимагає суворого покарання для обвинувачуваних. Ті в свою чергу своєї провини не визнають. Повідомляє польське видання «Wiadomosci».

Підсудні Кшиштоф Р. та Єжи Д. не визнають себе винними у сексуальному насиллі над українкою.

Стався випадок півтора року тому, у ніч із 1 на 2 січня 2017 року. 34-літній Кшиштоф Р. і 35-літній Єжи Д. пили алкоголь спільно зі своїм знайомим і його співмешканкою-українкою. Коли господар пішов спати, вони вийшли, але через годину вернулися, відімкнувши двері ключами, які прихопили заздалегідь. Запропонували жінці секс утрьох, але та категорично відмовила. Тоді сильно побили жінку і використали її сексуально. Також знущалися над жертвою – гасили об неї недопалки і кидали у неї й обливали різними харчовими продуктами. Українка кричала і благала про допомогу, але ніхто не відреагував. Згодом її партнер не повірив жінці, що вона була зґвалтована його приятелями, незважаючи на те, що у неї був вибитий зуб і проступили синці по всьому тілу.

В свою чергу в суді 34-літній ґвалтівник заявляв, що то хазяїн помешкання сам наказав українці роздягтися перед чоловіками, і вона це зробила. Мовляв, підбите око і відсутній зуб у неї були ще до того. Натомість його товариш Єжи стверджує, що українка посварилася з Кшиштофом, який її за те потовк. А потім ніби добровільно вступила з ними двома у сексуальний зв’язок. І свої речі через вікно сама викинула. А заяву про зґвалтування написала, мов, через те, що хотіла грошової компенсації у розмірі 300 злотих за знищення телефона.

Читайте також:  Українців люблять більше, ніж росіян і білорусів: як поляки ставляться до різних націй

Вирок насильникам оголосять на початку жовтня. Окрім 10 років позбавлення волі, прокуратура вимагає, аби обвинувачені заплатили українці 15 тисяч злотих компенсації.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.