facebook

Цю історію мені надіслала подруга! Коли я читала – мало не лопнула зі сміху

Минув уже тиждень, а я досі згадую і починаю сміятися.

Значить, познайомилася я місяць тому на сайті знайомств з хлопцем. Спілкувалися дуже добре, грамотний, ввічливий, з почуттям гумору. Загалом принц. Ми і листувалися, і зідзвонювалися по телефону.

Приблизно тиждень тому, каже мені Д., мовляв, давай в скайп зателефоную…

А я, дівчатка, тільки наліпила маску, замотала голову в кульок, і одягла зверху… дитячі колготки, з тачками. Я так завжди роблю, раз в тиждень мажу реп’яхову олію і малого колготи одягаю. Так і олія не тече і ефект прогріву. Загалом, до речі, дуже зручно. Раджу.

Так ось, він мені каже, давай здзвонимось по скайпу. Я кажу, мовляв, ок, без проблем, тільки я чур без відео… хочу, типу, щоб ти мене вперше побачив у всій красі, з макіяжем, зачіскою). Ну хлопець, культурний, погодився)

Дзвонить… Як я так відповіла, як я не додивилася… Не знаю… Відповіла)

Значить починаємо розмову, дивлюся, він якийсь – здивований). Лице таке, перекошене… Рот відкритий, оченятами нервово кліпає… Думаю, ну може нежить, дихає ротом чувак… Нервується може…

А я собі балакаю з колготками на голові… “ніжки від колгот” звисають, як вуха у зайця… голосок важкий такий, намагаюся справити враження.., і паралельно, дівчатка, щипаю брови!!! А вигляд у нас, панянок, чесно кажучи не фонтан, коли ми брови щипаємо… Око прищулене, рот відкритий. Ну у всій красі))

Потім ще оскалом в дзеркало, перевірила прикус, зуби (і все це під час бесіди). Соррі за подробиці, натягнула ніс, перевірила чи немає там зайвих волосинок. Знайшла, видерла пінцетом… Бoляче, скривилася так красиво… (він же ж нічого не бачить!!!). І на останок, потекла олія з – під кулька, і прямо у вухо… Я взяла палички, і тут же заодно почистила вуха. У страшному сні такого не придумаєш.

Читайте також:  Meнi 57 рoкiв. В Iтaлiї я прaцюю вжe 17 рoкiв. Спoчaткy тyди нa зaрoбiтки пoдaлacя мoя cecтрa, a пoтiм i я

І все це протягом хвилин п’яти! І, якщо по початку він придурошно заїкався і кліпав віями, то під кінець вже нервово сміявся.

І тут, закінчуємо розмову … Домовилися на вихідних зустрітися… І він мені фразу видає:

Мені подобається твоя відкритість, не награність, розкутість… Але на зустріч ти без колгот на голові прийди, ок… А то нас ні в одне кафе не пустять, фейс контроль і все таке…
І тут, дівчатка, все життя перед очима промайнуло… я зрозуміла, що відповіла з відео…

З колготами-тачками на голові, щипати брови, колупатися в зубах, в носі, у вухах… Дівчата… Я з переляку швидко відключилася (типу сховалася), він передзвонив, сміявся, казав, що першу хвилину він був “приголомшений моєї красою”. Потім зрозумів ситуацію, і вже просто стримувався, щоб відверто не сміятися.

Так що, дівчата, може комусь це стане в пригоді – якщо відповідаєте по скайпу без відео – дивіться не промахніться… і натисніть на слухавку точно без відео… А то реально можна потрапити в незручну ситуацію.




Сподобалась історія? Поділіться з друзями!!!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.