facebook

На Київщині чоловік побив таксиста і викрав його машину

У місті Бориспіль Київської області нетверезий пасажир побив таксиста і викрав його автомобіль.
Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в понеділок, 10 вересня.



«П’яний пасажир накинувся на таксиста і завдав кілька ударів йому по голові. Потім тіло водія без свідомості зловмисник викинув біля кладовища і поїхав на викраденому авто в невідомому напрямку. Прийшовши до тями, водій повідомив в поліцію про викрадення автомобіля Skoda Fabia і описав прикмети зловмисника», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на пошуки автомобіля і затримання викрадача було введено оперативний план «Перехоплення» на території шести районів Київської області, зорієнтовані наряди поліцейських столиці і сусідніх регіонів.

Незабаром патрульні помітили машину в одному із сіл Баришівського району. За кермом викраденого таксі перебував 30-річний киянин, який зізнався працівникам поліції в незаконному заволодінні авто. Його затримали і посадили в СІЗО.

Також стосовно зловмисника поліцейські склали адміністративні протоколи за двома статтями Кримінального кодексу України про адміністративні правопорушення – керування автотранспортом без відповідних документів і за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також:  П'яна ДТП: На Закарпатті працівник патрульної поліції ледь не вбив двох дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.