facebook

Апеляційний суд Києва відправив суддю-хабарника з Франківська під домашній арешт

Апеляційний суд Києва відправив під нічний домашній арешт підозрюваного в отриманні 5 тис. євро хабара суддю Господарського суду Івано-Франківської області Володимира Булку.



Про це йдеться в повідомленні прес-служби Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Згідно з повідомленням, Апеляційний суд визнав незаконною постанову слідчого судді Солом’янського районного суду Києва від 10 серпня, якою було відмовлено в задоволенні клопотання сторони обвинувачення про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до підозрюваного в отриманні 5 тис. євро хабара судді Господарського суду Івано-Франківської області Булки.

Апеляційний суд також виніс нове рішення, яким до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною полишати місце проживання в нічний час доби.

Нагадаємо, суддя Господарського суду Івано-Франківської області Володимир Булка, якого детективи НАБУ викрили на одержанні неправомірної вигоди в 5000 євро, вимагав хабар з голови правління компанії-банкрута за рішення про продовження обов’язків арбітражного керуючого.

Читайте також:  Підробляла документи військовозобов’язаним за 4 200 доларів США: мешканку Прикарпаття взяли під варту

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.