facebook

Відомий франківчанин відверто жартуватиме про своє сімейне життя

Як вже повідомляв WestNews відомий шоумен з Івано-Франківська Юрій Горбунов розпочав зйомки комедійного проекту “#шоуюри”.
Сьогодні о 21:30 на телеканалі “1+1” відбудеться прем’єра комедійного проекту, інформує WestNews з посиланням на Gazeta.ua. У рамках гумористичного проекту ведучий буде відверто жартувати на побутові й суспільні теми, а також про своє особисте життя.



“Бути зіркою не так уже прикольно й класно, як здається на перший погляд, тому що без автографа і селфі неможливо ні до магазину сходити, ні просто погуляти з дитиною”, — зізнається шоумен, а потім покаже скетч про те, як його, зірку “1+1”, не просто в парку не впізнали, а ще й до дружини Катерини Осадчої надумали залицятись.

Окрім цього, Юрій Горбунов та акторка Інна Приходько розіграють сцену про “вагітність” шоумена, де дружина буде виконувати всі його примхи. “Хочу ключ на 12, а ще на 18, ні, на 19. А ще хочу мандаринку. Давай піцу замовимо. Хочу з морепродуктами і підчеревинкою. Хай додадуть туди сала, горішків, “Київський торт” можна, а зверху згущене молоко. І щоб бензином усе пахло”, — проситиме невгамовний Юрій.

Читайте також:  У Франківську у квартирі зачинилася дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.