facebook

Громадянину Молдови заборонили в’їзд в Україна на 10 років

Працівники Державної прикордонної служби запобігли незаконному перетинанню державного кордону України з РФ в пункті пропуску «Бачівськ» 33-річному громадянину Молдови, якому заборонений в’їзд в нашу країну.



Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Оглядаючи автомобіль марки «Volvo» російської реєстрації, на якому в’їжджав в Україну з Росії громадянин Молдови, прикордонний наряд в багажному відділенні транспортного засобу виявив пасажира-нелегала – громадянина Молдови. Він знаходився між заднім сидінням і пральною машиною і був прикритий особистими речами… Чоловік напередодні вже намагався перетнути російсько-український кордон в цьому ж пункті пропуску. Однак прикордонники його не пропустили і повернули в Росію, так як йому був заборонений в’їзд в Україну терміном на 3 роки», – повідомили у відомстві.

За умисне невиконання рішення про заборону в’їзду в Україну та за спробу незаконного перетину держкордону проти нього складено адміністративні матеріали та буде прийнято рішення щодо продовження терміну заборони в’їзду в Україну на 10 років, відзначають в Держприкордонслужбі.

35-річного водія прикордонники передали співробітникам Національної поліції для перевірки. У Держприкордонслужбі відзначають, що в його діях є ознаки кримінального правопорушення за ч.1 ст.332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Читайте також:  Били, залякували пістолетом: відома українська співачка розповіла про домашнє насильство

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.