facebook

“Вилучили флешки, місто «закрили», їздять БТР”: Очевидці розповіли про ситуацію в Донецьку після смерті Захарченка

Вибух в кафе в центрі Донецька, в результаті якого загинув глава «ДНР» Олександр Захарченко, був великої сили. Про це російським ЗМІ розповіла очевидиця Оксана.



«Вибух стався близько 18 годин, він був досить великої сили. Його було чутно на околиці Донецька », – зазначила жінка.

Після вибуху Захарченко доставили в центральну міську лікарню, де він помер. «У відвідувачів кафе, а також у журналістів, які швидко опинилися на місці вибуху, вилучають флешки і інші електронні носії. Зараз в центрі міста все оточено, поліція, пожежна охорона, все перекрито », – повідомила Оксана.

Російський “Інтерфакс”, з посиланням на джерела в апараті так званого “глави ДНР”, повідомляє про те, що під час вибуху поранення також отримав ще один представник бойовиків “глава Мінфіну ДНР” Олександр Тимофєєв.

Крім того, бойовики ОРДО оголосили “надзвичайний стан” через загибель Захарченка і закрили усі блокпости, зокрема і на кордоні з Росією, передає видання “Новости Донбасса” з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Жителі в соцмережах відзначають, що по місту їздять бронетранспортери, а також підтверджують, що оголошено надзвичайний стан.

Читайте також:  Цієї ночі в Івано-Франківську горіла обласна клінічна лікарня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.