facebook

“Затягнув у покинутий будинок і там згвалтував”: Чоловік жорстоко поглумився над гостею після вечірки

По дорозі додому чоловік накинувся на жертву і, погрожуючи вбити, затягнув до покинутого будинку.



У Саратовській області 29-річний житель села Липівки підніс собі на день народження незвичайний подарунок – одну з гостей торжества. Іменинник запропонував провести 23-річну дівчину і зґвалтував двічі. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління СКР.

За даними відомства, злочин стався в ніч з 17 на 18 серпня. Жертва прийшла в гості до подруги, в будинку якої святкували день народження чоловіка. Після вечірки дівчина відправилася додому в супроводі іменинника.

– По дорозі [він] повалив її на землю і, погрожуючи вбивством, скоїв згвалтування. Потім зловмисник, продовжуючи погрожувати розправою, зажадав від дівчини пройти в розташований поблизу покинутий будинок, – повідомили у відомстві.

У будівлі зловмисник знову згвалтував свою жертву, після чого заснув. Скориставшись цим, дівчина втекла і звернулася в поліцію. Чоловік був затриманий. У скоєному він одразу зізнався. Зараз чоловік перебуває під вартою, а слідчі з’ясовують усі обставини події.

Читайте також:  На Закарпатті причиною смерті дитини назвали ковід, односельчани обурені - "Вітчим бив і ґвалтував з 12 років"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.