facebook

У Польщі няньки увіпхали малюка до пральної машини

Молодики, на яких необачна мати залишила сина, заради забави запхали дитя до пралки, аби записати «кумедне» відео.

Переляканого малюка запхали до пральної машини два хлопці, яким 21-літня мати довірила глядіти дитину. І ці здорові лоби мали непогану забаву, із реготом знімаючи, як маленький хлопчик кричить і рученятами впирається у скло дверцят у відчайдушному зусиллі звільнитися. Пише видання «Fakt.pl».

Днями, а саме минулої п’ятниці, відеозапис «виплив» у Мережі, неабияк зацікавивши правоохоронні органи. Після появи в Інтернеті ролика, у якому хтось замикає перелякане хлоп’я в пралці-автоматі, вся Польща аж загула від обурення. Поліція оперативно встановила осіб, які жорстоко поводилися з неповнолітнім. Ними виявилися деякі19-літній Матеуш С. і 18-літній Адам Б. з Радома, міста в Центральній Польщі (Мазовецьке воєводство).



З’ясувалося, що відео, яке наробило стільки шуму, було зняте ще в квітні поточного року. Тоді мати дитини, Жанета Д., попросила хлопців, аби наглянули за дворічним Каспером, поки вона буде на роботі. Та замість дбати про малого, «няньки» влаштували йому пекло. Їм стало цікаво, чи поміститься дитина до барабана пралки. На цьому відео зафіксовано, як дворічний Каспер ручками тисне на скляний ілюмінатор пралки, намагаючись відчинити його, а «оператори» тим часом сміються-заходяться.

Більше того, то не єдиний випадок, коли маленький Каспер ставав об’єктом знущань. Крім того, розслідуючи цей інцидент, польські правоохоронці також у профілі його матері в соцмережах надибали фотографію, на якій крихітного хлопчика змушують викурити цигарку. Утім, жінка стверджує, що не вона робила цей знімок. Мовляв, ідучи до праці, лишає вдома телефон.

Тепер слідчим належить встановити роль і ступінь вини кожного із фігурантів в ув’язненні дитини в пралці. Не минуло і доби після публікації, як затримали двох осіб. Згодом арештували і батька хлопчика, Томаша К., який теж може бути причетним до знущання над його сином. Прокуратура ініціювала провадження у справі знущання над неповнолітнім. У неділю одного із фігурантів, Матеуша С., відпустили, натомість інших двох затриманих помістили під варту.

Читайте також:  П’яний прикарпатець, керуючи автомобілем, загинув у жахливій ДТП в Польщі

Про інцидент з Каспером написали навіть західні ЗМІ. Зокрема, британське «Метро». Відеокадри поневірянь хлопчика можна побачити тут.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.