facebook

Стіни у грибку: франківчанка опублікувала моторошні світлини з міської дитячої лікарні (фото)

Мешканка Івано-Франківська Аня Тимків опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук фотографії з міської дитячої клінічної лікарні.

Жінка повідомляє про антисанітарію в лікувальному закладі, пишуть Версії з посиланням на Правда.іф.

«Я – не з тих, хто пише пости, щось обговорює. Але цього разу, на жаль, промовчати не можу. Потрапила я в Міську дитячу лікарню з дитиною. І щодня дивувалась всьому – працівникам, умовам, ставленню, всьому, що оточувало. Це просто жах…Досі не можу прийти до себе. В яких умовах лікують наших дітей?!!! Перший раз потрапила з дитиною в лікарню. Мене на кожному кроці все обурювало… Як? Чому? Для чого? Умови – просто жах. Ремонт робили, напевно, ще 20 років тому. В палаті, де лікують дітей, стіни з грибком, чорні… Це неправильно, погодьтесь, так не повинно бути… В туалеті жахливий запах каналізації. Кухня…В мене немає слів… Плитка ще за прадіда. Як мама з хворою дитиною на руках має гріти на совдепівській електричній плитці їжу? Хіба немає можливості поставити по одній мікрохвильовці на відділ? Я впевнена, що є…. Просто нікому того не потрібно… Їжа там – просто помиї. Свиням, напевно, кращу їжу готують. Правда тільки на обід на друге дають більш менш їстивну їжу. В дитячій лікарні є багато діток з інтернатів. У мене серце крається, коли про них згадую… Ці дітки змушені їсти ті помиї, той хліб напівчерствий. Жах проймає від тієї атмосфери… Є медсестри дуже хороші, дбайливі, людяні, співчутливі. У них можна попросити поради. До вас поставляться, як до своєї дитини. А є… змії. Це халатні до всього люди, яким байдуже на вас, на вашу дитину, на жахливі умови. Одним словом – на всіх, і на все… За лікарів незнаю. Нам повезло нас лікувала дуже хороший лікар. Нічого поганого не можу сказати.
На стелі і на всіх кутах в палаті павутина, в туалеті смердить каналізацією старою, в коридорі грибок… Єдине, що в палатах нормальне – це вікна і ліжка (і то не у всіх). Я просто благаю: не дозвольте цьому продовжуватись! Наші діти не повинні лікуватися в таких умовах. Туди потрапляєш з одним захворюванням, а на додачу отримуєш ще цілий букет. Як може бути пліснява і грибок на стінах в палаті, в туалеті?! Мене серце болить на таке дивитися… Потрібно про це писати, говорити, кричати… Нашим чиновникам повинно бути соромно за такі умови, в яких змушені знаходитись діти. І батькам, і дітям і так дуже важко там знаходитись. Так не повинно бути!!!», – йдеться в пості.

Читайте також:  В Івано-Франківську підрахували 100% протоколів. Як голосували містяни?



 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.