facebook

“Перелізли через паркан і стали вибивати двері”: Під Києвом напали на будинок телеведучої

У понеділок, 6 серпня, в Васильківському районі Київської області скоєно напад на будинок, у якому проживає телеведуча “Надзвичайних новин” на телеканалі ICTV Вікторія Сеник із батьками.

“Вранці в понеділок невідомі перелізли через паркан будинку у Васильківському районі, в якому живе мама журналістки. Зловмисники походили по двору біля будинку, і, напевно, злякавшись, що їх побачить сусід, втекли на автомобілі ще до приїзду груп поліції”, – заявив “Інтерфакс-Україна” представник ГУ Національної поліції в Київській області.

Як повідомив у своєму Facebook автор програми Костянтин Стогній, люди в камуфляжі перелізли через паркан і стали вибивати двері будинку. Мати ведучої і сусіди викликали поліцію.

 

“Наряд, який прибув, не зміг затримати зниклих на автомобілі зловмисників. Одного з нападників, нібито, впізнали. За попередніми даними – представник чеченського кримінального угруповання, який знаходиться в розшуку. Уточнюємо”, – написав він.

Стогній зазначив, що Сеник переїхала до батьків після нападу на квартиру, яку вона знімала в Києві в районі станції метро “Політехнічний інститут”. Тоді злочинці вдерлися у вікно і спрацювала сигналізація. Поліція приїхала, але нікого не змогла затримати. Тоді з квартири зникла маленька іконка на ланцюжку.

 

Глава Національної спілки журналістів Сергій Томіленко в своєму Facebook заявив про неприпустимість нападу на телеведучу.

“Максимальний розголос та увага до неприпустимого тиску на колегу. Розраховуємо або на ефективне розслідування, або на надання охорони Вікторії”, – написав він.

У поліції заявили, що вирішується питання про відкриття кримінальної справи за ст.162 Кримінального кодексу (незаконне проникнення в житло). Водночас заяв про викрадення майна не надходило.

Читайте також:  У Даші Астаф'євої у Києві викрали елітне авто

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.