facebook

Масштабна ДТП в РФ: загинуло шестеро українців, подробиці

В одному з російських міст сталася масштабна аварія, через яку загинули відразу кілька українців

Про це повідомляє прес-служба місцевого управління МНС.




«48-річний водій Камазу з причепом рухався у бік Ростова, але через прорив тосольного патрубка з’їхав на узбіччя, щоб усунути несправність. В цей час водій мікроавтобуса Volkswagen Transporter, рухаючись в попутному напрямку, допустив зіткнення з вантажним автомобілем»,
– йдеться в повідомленні.

Як з’ясувалося пізніше, в результаті ДТП померли шестеро осіб, які проживали в Україні.

«У мікроавтобусі, який рухався за маршрутом Харків – Ровеньки, знаходилося вісім чоловік (сім пасажирів і водій), з них шестеро загинули: четверо чоловіків на місці, одна жінка в кареті швидкої допомоги, і ще один чоловік у реанімаційному відділенні лікарні. Вони проживали на території Луганської області», – підкреслюється в тексті повідомлення.

Додамо, свідки трагічної аварії з участю Кирила Островського розкрили несподівані подробиці інциденту. Про це вони повідомили під час спілкування з журналістами.

«Я йшов по бульвару Лесі Українки, і сам бачив момент удару. Після того, як машина вдарила дитину, було чути тріск і крик матері. Видовище було жахливим. Я тут же почав викликати медиків, тому що побачив, що справи кепські. Водій з місця ДТП поїхав відразу ж. Поїхав вниз по Лесі Українки. Він навіть не виходив з машини після аварії, не підходив до дитини. Після виклику «швидкої» я подзвонив в поліцію і пішов, тому що все, що там відбувалося, бачити було дуже важко. Я до сих пір відходжу після цього видовища», — зазначив очевидець по імені Арсеній.

Більш того, очевидиця Ганна також стверджує, що водій залишив місце трагедії одразу після інциденту.

«Тут не треба бути експертом, щоб зрозуміти, що з місця ДТП він поїхав, адже аварія сталася поблизу аптеки, а від неї до бізнес-центру «Парус», де машину затримали, – мінімум 200 метрів. Я не бачила сам удар, але чула жахливий крик жінки. До речі, ніякої вантажівки на місці аварії не було взагалі», — підкреслила вона.

Нагадаємо, результати перевірки громадського транспорту шокували навіть поліцейських.

Читайте також:  Просимо небайдужих відгукнутись на молитви родини та допомогти хоч репостом, хоч копійкою: в Чехії загинув наш земляк пан Євген Світличний

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.