facebook

Андріїв зірвав громадські обговорення щодо коригування ДПТ для будівництва житла для АТОвців (фото)

Вчора, 20 липня в ЗШ № 19 відбулися громадські обговорення щодо коригування детального плану території для будівництва багатоквартирних житлових будинків для учасників АТО в районі вул. Гната Хоткевича.

Голові правління міської асоціації учасників АТО Василю Андріїву було надано слово, він доніс до людей свою думку.

На превеликий жаль, мешканці мікрорайону не змогли виступити та висловити свою позицію. Коли люди почали запитувати про інші два будинки, згідно обговореного ДПТ, висота яких становить 10-12 поверхів, Василь Андріїв почав критикувати мешканців, після чого громадські обговорення було зірвано учасниками АТО.

У зв’язку з цим було прийнято рішення перенести громадські обговорення на 29 липня в приміщенні ЗШ №19 о 18:00 год.

“Підтримуємо наших захисників у бажанні отримати житло, але все повинно відбуватись виключно у законному руслі та після погодження з громадою. Хлопці воюють не за те, щоб їх ототожнювали з скандальними забудівниками. Тому, надіємось, міська влада зможе запропонувати ще не одну ділянку, де б хлопцям змогли збудувати житло”, – каже мешканка Олеся.

“Андріїв почав казати, що всі брехуни після того як показали ДПТ, на якому чітко видно, що три будинки, два з яких мають висоту 12 поверхів. А почав так називати, тому що відкрилася його брехня, яку він хлопцям атошнікам своїм розказував. До мене особисто підходили хлопці УБД і просили показати інші два будинки, бо їм казали цитую: “Нам треба відстояти один будинок.”Хлопців використовують просто для того, щоб забудівник звів дві 12-поверхівки під прикриттям АТО”, – коментує мешканка Галина.

Читайте також:  У Пасічній побудують новий парк

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.