facebook

Жорстокі напади бродячих собак в Бердянську: постраждали юнак і дитина

У Бердянську Запорізької області сталися два напади бродячих собак на людей, внаслідок яких постраждали юнак і маленька дівчинка. Про це повідомляє місцеве видання 06153.



Обидва інциденти сталися вчора. На юнака собака напав в районі колишнього заводу “Дормаш”: його, із рваною раною на плечі, госпіталізували в лікарню. А на Лісках бездомний собака вкусив за ногу семирічну дівчинку.

За словами головного санітарного лікаря міста Олександра Кікароша, тільки за останній тиждень в місті до медиків звернулися 16 осіб, яких вкусили бродячі собаки.

А 13 червня в центрі Запоріжжя на бульварі Шевченка бродячий собака покусав дівчинку, яка гуляла з батьками. Собака оселилася разом з цуценятами в кущах біля пам’ятника сталевару і, мабуть, хотіла захистити потомство.

Нагадаємо, раніше в столичному передмісті сталася серйозна подія: пізно ввечері бійцівський собака – стаффордширський тер’єр – накинувся на свою господиню. Після нападу їй ампутували обидві руки.

Також в населеному пункті Дергачі Харківської області два агресивних пітбуля напали на перехожого. Постраждалого чоловіка з рваними ранами нижніх і верхніх кінцівок доставили в лікарню.

Читайте також:  Чернівчанка понад 7 місяців безперервно хворіла на COVID-19 та встановила рекорд: як пояснюють унікальний випадок медики

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.