facebook

“Тіло в під’їзді знайшли сусіди”: У Дніпрі невідомі жорстоко вбили чоловіка

У Дніпрі вранці 10 липня в одному з під’їздів багатоповерхівки на Запорізькому шосе було знайдено тіло 51-річного чоловіка. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Дніпропетровській області.



“Загиблого знайшли сусіди, вони й повідомили до поліції. Труп направили на судмедекспертизу. Наразі на місці працюють слідчі. Проводять слідчо-розшукові дії зі встановлення можливого вбивці”, – розповіла “Сегодня” прес-секретар Національної поліції області Ольга Кузнєцова.

За попередньою інформацією, чоловік помер від ножового поранення. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 КК України (“Умисне вбивство”).

Нагадаємо, в четвер, 5-го липня, в Дніпрі знайшли тіло по-звірячому вбитої 13-річної школярки.

Ми також повідомляли, що нещодавно в Дніпрі серед білого дня в міському парку два п’яних чоловіки вбили охоронця.

Нагадаємо, нещодавно в Дніпрі засудили до восьми років позбавлення волі раніше судимого 36-річного чоловіка, за те, що він сокирою зарубав знайому 19-річну дівчину.

Встановлено, що раніше судимий чоловік, звільнившись з місць позбавлення волі умовно-достроково, належних висновків не зробив і продовжив скоювати злочини. Так, у вересні 2017 між обвинуваченим і його 19-річної знайомої виник словесний конфлікт на побутовому грунті, в результаті якого останній наніс дівчині не менше 4 ударів сокирою по голові і кілька ударів кухонним ножем в грудну клітку. Далі зловмисник викрав мобільні телефони загальною вартістю понад 2 тисячі грн і зник з місця злочину “, – написав Лисенко.

Читайте також:  У Львові хірурги-онкологи видалили гігантську 20-кілограмову пухлину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.