facebook

Боксер Пак’яо врятував співвітчизницю від смертної кари за допомогою листа до президента Індонезії

Філіппінський боксер Менні Пак`яо і генсек ООН Пан Гі Мун закликали помилувати вісьмох обвинувачених у контрабанді наркотиків.

Пакьяо добился отсрочки приведения приговора в исполнение для своей соотечественницы / xsport.ua


Пак`яо у зверненні до президента Індонезії просив за свою співвітчизницю Мері Джейн Велозу, яку повинні були розстріляти минулої ночі.

“Містер президент, 2 травня я проведу в Лас-Вегасі поєдинок проти Флойда Мейвезера. Ця дуель вважається боєм століття. Але я зможу назвати своєю моральною перемогою вже те, якщо допоможу врятувати життя. Я присвячую цей бій моїй країні і всьому азіатському народу, до якого належать Філіппіни та Індонезія. Спасибі, містер президент“ – написав Пак’яо.

Офіційною причиною скасування страти засуджених називається те, що один із спільників Велозу здався поліції Філіппін. Велозу надана відстрочка для проведення додаткового судового слухання.

Як повідомляв УНІАН, бій між Мэйвезером і Пак’яо відбудеться в ніч на 3 травня на арені MGM Grand в Лас-Вегасі. Спортсмени розіграють три чемпіонські пояси в напівсередній вазі (до 66,7 кілограма) за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Всесвітньої боксерської організації (WBO). Перші два титули належать 38-річному американцю, третій — 36-річному філіппінцю.

джерело  http://www.unian.ua/sport/1073486-bokser-pakyao-vryatuvav-spivvitchiznitsyu-vid-smertnoji-kari-za-dopomogoyu-lista-do-prezidenta-indoneziji.html

Читайте також:  Хто перший отримає вакцину від коронавірусу: в ВООЗ назвали три групи людей

Шукайте деталі в групі Facebook