facebook

Діди воювали, щоб байкери їздили з косметичками? (Огляд соцмереж)

По дорозі до Берліна «Нічних вовків» одна за одною супроводжують невдачі, а в соцмережах не пропускають нагоди посміятися над цим




B3CF4C08-0130-4656-9D80-8CB36862E11D_w640_r1_s

Прагнення групи російських байкерів «Нічні вовки» провести мотопробіг через центральноєвропейські країни до Берліна з нагоди 70-ї річниці Перемоги вже стали притчею во язицех.

Одна за одною байкерів супроводжують невдачі, а користувачі соціальних мереж не пропускають нагоди посміятися з представників улюбленого мотоклубу Путіна.

Байкери з мотоклубу «Нічні вовки», відомі своєю підтримкою проросійських сепаратистів на сході України, збиралися проїхатися 9 травня через Берлін із так званим «прапором перемоги».

Але вже на кордоні з Польщею виникли проблеми – «Нічних вовків» не пропустила польська прикордонна служба. У понеділок, 27 квітня, на прикордонному переході «Тересполь» зупинили десятьох російських мотоциклістів, які намагалися потрапити до Польщі з боку Білорусі. Крім того, Литва не дозволила перетнути свій кордон трьом мотоциклістам із Росії.

У центрі уваги користувачів соціальних мереж опинилася заява одного з учасників мотопробігу Андрія Бобковського, який про обшук на кордоні написав: «Обшукували досконально, кожну шкарпетку і косметичку, всі особисті речі, все робили жорстко, хоча і в рамках закону».

І тут же сторінки у соціальних мережах зарясніли фотожабами, демотиватори та мемами на обшук «Нічних вовків» та їхніх косметичок.

«Хірург» сказав, як відрізав?

Вже наступного дня Олександр «Хірург» Залдостанов, лідер мотоциклістів-шовіністів «Нічні вовки», дав прес-конференцію в консульстві Росії у Бресті і подякував президенту Білорусі Олександру Лукашенку за гарний прийом. Він розкритикував владу Польщі за заборону перетнути кордон представникам цього клубу і назвав рішення польської влади «дешевим цирком».

«Ви з цією русофобією дограєтесь!» – заявив «Хірург».

джерело http://www.radiosvoboda.org/content/article/26986924.html
Читайте також:  У Польщі бус з українцями на кордоні врізався у вантажівку: Постраждали 8 людей. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook