facebook

Найкрасивіший чоловік світу показав, як проводить свої “останні 20-ть з гаком років” (відео)

Як раніше повідомляв WestNews, Богдан Юсипчук з міста Косова, що на Прикарпатті, став найкрасивішим чоловіком на Світовому конкурсі.

Завтра, 5 липня, актор та модель відзначить ювілей – 30-тиліття, інформує WestNews. Напередодні дня народження Богдан показав, як востаннє проводить свої “двадцять з гаком років”.

“Останній день свого 29-річчя я зустрів ось так!!! 00:05 ночі. Кайфую. Завтра я вже не зможу сказати, що мені 20 з гаком! Вперед за новими звершеннями і перемогами! Я обіцяю здобути в наступному десятиріччі для нашої країни багато перемог і нових звершень, ну а поки-що – в кадр. Три підряд зйомки в один день. Третій десяток прощається зі мною по-акторськи. 24 години зйомок. Найкраща робота в світі! Я кайфую. Я – щасливий!”, – ділиться емоціями у мережі Богдан Юсипчук.

Нагадаємо, Богдан розповів, як він став переможцем міжнародного конкурсу краси. Крім того, він претендує на роль головного холостяка країни і додав, що він зробить те, що не робив жоден Холостяк до нього. Слід додати ще також, що найбажаніший холостяк зіграє головну роль у новому гостросюжетному серіалі.

Також Богдан стане новим суддею на проекті МОДЕЛЬ XL. Також суддя додає, що для нього важливо, щоб дівчата вміли розвиватися. Дуже багато конкурсанток було таких, що з вигляду класні, але не мали жахи до перемоги. Богдан вважає себе справедливим суддею.

Читайте також:  “Обговорю із Зеленським”: президент Грузії жорстко відповіла Путіну

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.