facebook

“Залякувала молодих дівчат чорною магією, змушувала пити кров і…”: Медсестра продавала своїх жертв в рабство

Жозефіна змушувала дівчат проходити обряд вуду, а потім лякала їх розправою від злих духів, передає Корупція.Інфо

Медсестра з Великобританії лякала дівчат чорною магією, щоб їх легше було продавати в сексуальне рабство. Одночасно 53-річна жінка керувала міжнародною мережею по боротьбі з торгівлею людьми та жила у величезному особняку з окремими кімнатами для прислуги, повідомляє Mirror.



Всі виручені гроші від секс-торгівлі Жозефіна Іяму спускала на свій розкішний спосіб життя, включаючи подорожі по Європі і дорогі дизайнерські взуття. За кожну дівчину з Нігерії злочинниця отримувала до € 38 тис. До цього Іяма, яку також називали мадам Сандра, 37 днів пропрацювала медсестрою в лікарнях Південно-Східного Лондона.

Щоб не виникало зайвих проблем, постраждалих залякували магією вуду. Зокрема, вразливі дівчата проходили через обряд Джуджу, після якого Жозефіна повністю контролювала їх волю. Для цього вони випивали кров, в якій були черв’яки, і кожна з’їдала по курячому серця. Дівчатам обіцяли шикарне життя в Європі і величезні гроші за заняття проституцією, і заради цього вони були готові піти на багато що.

Після чорної магії Жозефіна пригрозила дівчатам, що якщо вони не виконають їх домовленості і не повернуть їй гроші, то “диявол вб’є їх”. В результаті жертви під страхом розправи дісталися до лівійського узбережжя по пустелі, а звідти потрапили в міграційний табір в Вероні, де їм видали підроблені посвідчення. Звідти дівчат перевезли до Німеччини, де будинки розпусти є законними.

Іяму і її 60-річний чоловік були арештовані в аеропорту Хітроу. Поліція виявила у жінки шість мобільних телефонів, більше 30 сім-карт, а також список інгредієнтів, необхідних для обряду. Присяжні витратили 11 години на те, щоб оголосити свій вердикт. Суд винесе остаточний вирок 4 липня.

Читайте також:  “Немає жодної частини тіла, яка б не постраждала”: Дівчину зробили рабинею в Нідерландах (18+)

Чорний обряд настільки налякав дівчат, що вони пройшли через ще одну церемонію чорної магії – Ревокейшн, яка скасовує клятву богам.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.