facebook

Гламурна молода бабуся з Італії полонила Instagram

Ця розкішна краля-бабуся розповідає про себе так: «Я звичайнісінька жінка, якій майже 50 років».

Її звуть просто Жаклін, і на її акаунт в «Інстаграмі» Realfashionist підписані понад 150 тисяч відданих шанувальників.

Утім, така популярність цілком заслужена, адже тут дійсно є на що поглянути і чим зачудуватися! Пише ресурс розважальних новин Big Picture.

Цій диявольськи привабливій жінці-блогеру з Італії допомогла здобути славу пристрасть до моди. Численні прихильники не втомлюються розсипами компліментів віддавати данину її стилю, вроді і молодості.



Дивлячись на фото, які публікує жінка у своєму блозі, важко повірити, що їй 47 і вона є люблячою бабусею двох чарівних внучок. Жаклін за національністю сербка, але нині із 28-літньою донькою та внучками живе в Італії. В неї був також син, та у віці 23 років Стефан загинув у автокатастрофі. Попри жахливу втрату, жінка зуміла зібрати себе докупи і не розчаруватись у житті після смерті дитини.

За професією ця вродлива дама – філолог, вільно володіє п’ятьма мовами і є власницею компанії з проведення тендерів. Мода – це її хобі, якому вона присвячує всю себе. Свою сім’ю гламурна бабуся називає «модною бандою» і часто викладає знімки, на яких вона та її рідня у нових фешн-образах в одязі від найвідоміших дизайнерів і торгових марок.

Її блог мотивує жінок, які, як зараз модно казати, роблять себе самі. Як розповіла якось шанувальникам інстаграм-зірка, коли у неї з’явилися гроші на подарунки собі коханій, їй було вже за 30. Тому Жаклін прагне донести жінкам, що краса ніяк не залежить від віку.

Мода для Жаклін – це можливість самовиражатися, приміряти різні образи. Своїм блогом ця красуня на мільйон довела, що після сороківки життя лишень починається.

Читайте також:  Їхали на уроки”: Шкільний автобус потрапив у страшну аварію. Є загиблі

Свої знімки Жаклін публікує із хештегами #grandmotherthatlovesfashion (бабуся, яка любить моду), #rememberstefan (пам’ятаємоСтефана). А одним із найбільш улюблених підписів до фото в арсеналі цієї інста-бабусі є вислів: «Життя одне, поспішай робити те, що хочеться».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.