facebook

Дівчину жорстоко згвалтували у пустому супермаркеті:

Двоє співробітників магазину у російському Ростові, 26-річний контролер і 27-річна булочниця, залишилися в приміщенні після закриття і влаштували пиятику, яка згодом переросла в зґвалтування, передає Корупція.Інфо



Як показали камери відеоспостереження, встановлені в магазині, вони протягом декількох годин прогулювалися торговими рядами, періодично відпиваючи спиртні напої з пляшок, виставлених для продажу.

Близько третьої години ночі, підігрітий алкоголем, контролер почав домагатися дівчини з метою вступити з нею в статевий акт. Спочатку вона намагалася відрадити його від злочинних намірів, однак, це не подіяло, і колега почав переслідувати її по всьому супермаркету.

На записі з камер видно, що дівчина тікає від насильника рухомим ескалатором і бігає по всьому магазину, намагаючись сховатися від нього. Через годину погоні злочинцеві все ж вдалося наздогнати свою жертву – коли це сталося, він кілька разів ударив дівчину головою об стіну, щоб вона не опиралася.(Відео видалено з етичних міркувань).

Після цього обидва співробітники магазину зникли із зони видимості камер, імовірно в цей час і відбулося зґвалтування. О шостій годині ранку потерпіла нарешті зуміла звільнитися з рук зловмисника, викликала поліцію, після чого втратила свідомість в присутності прибулого на місце події співробітники правоохоронних органів. Насильника затримали, за фактом зґвалтування було порушено кримінальну справу, розпочато розслідування.

Читайте також:  Тричі судимого ґвалтівника затримали "на гарячому" в Івано-Франківську

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.