facebook

“Погрожував підпалити будинок та…”: Конфлікт на Київщині закінчився стріляниною

Один з учасників отримав кілька травматичних поранень з пристрою для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями.



Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Київській області.

За словами свідків 38-річний чоловік напідпитку, озброєний ножем, прийшов до сусіда з’ясовувати стосунки, погрожував підпалити будинок. У відповідь власник подвір’я попросив покинути його територію. Коли ж опонент почав поводитися ще агресивніше, господар виніс з будинку травматичну зброю та зробив попереджувальний постріл вгору. Це сусіда не зупиняло і хазяїн садиби зробив чотири постріли в бік незваного гостя.

Чоловік, що застосував травматичну зброю, розповів поліції, що сусід постійно надокучає гучною музикою та п’яними компаніями.

На подвір’ї у любителя музичного мистецтва правоохоронці виявили та вилучили з метою проведення відповідного дослідження понад 30 рослин конопель. За незаконне вирощування чоловікові загрожує до трьох років обмеження волі.

Поліція з’ясовує обставини конфлікту між сусідами. Відкрито кримінальне провадження за ст. 162 Кримінального кодексу України (порушення недоторканості житла). Зареєстрований спецзасіб та ніж вилучено і разом з іншими речовими доказами направлено на експертизу. Досудове розслідування триває.

Читайте також:  Підігрівала їсти та мало не померла: В гуртожитку спалахнула масштабна пожежа

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.