facebook

Сьогодні вручили нагороду: франківець отримав звання «Заслужений артист України»

Все частіше і частіше інформація про успіхи наших земляків з’являється у засобах масової інформації. Івано-Франківськ і загалом Прикарпаття багаті на зіркових вихідців, котрими однозначно можна пишатися. І що найголовніше, досить часто з’являються все нові особистості, котрі впевнено посідають ту чи іншу нішу, повідомляє Франик. Це і співаки, про котрих всі дізналися з відомих співочих конкурсів, це переможці конкурсів краси, як от тепер неймовірно відомий прикарпатець Богдан Юсипчук. Тепер от з’явилася інформація про ще одного талановитого франківця, котрий отримав досить високе звання «Заслужений артист України».



Мова йде про Романа Луцького, котрий став неймовірно відомий, задяки фільму «Сторожова Застава». Після цієї ролі, Роману почало надходити чимало пропозицій, наразі актор вже працює над новими стрічками. Ще раніше засоби масової інформації повідомляли про те, що наразі Луцький працює над новим фільмом, де в нього головна роль. Чимало сюжетів знімаються у Празі, а прем’єра запланована вже через декілька місяців.

І ось у брезні цього року, Президент України Петро Порошенко відзначав державними нагородами українських артистів, котрі гучно заявили про себе, та внесли вагомий внесок у розвиток театрального мистецтва, показали високу професійну майстерність і чималі творчі здобутки. Серед таких акторів і наш земляк Роман Луцький.

Роман Луцький є артистом драми Івано-Франківського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана-Франка.

А вже сьогодні, на сесії Івано-Франківської обласної ради Луцькому вручили державну нагороду.

Пишаємося земляком і бажаємо нових звершень та ще вищих нагород.

Читайте також:  Призерка Паралімпіади отримала другий орден замість квартири

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.