facebook

“Єслі с Ахмєдом нє поєдєш паспорт нету, тебя нету”: Гід відомої турфірми напав на українку в Єгипті

Львів’янка Тетяна Беденко вразила Мережу історією своєї поїздки в Єгипет, передає Корупція.Інфо

Історію волаючого порушення з боку турфірми жінка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук. Виявилося, що вона замовила путівку в компанії “Join UP” для себе і 14-ти річної дочки. За словами жінки перше, що насторожило, що всіх відпочиваючих по таких же путівках зобов’язали зустрітися з гідом. Цією людиною виявився чоловік на ім’я Ахмед. Він заявив про те, що всі присутні зобов’язані здати паспорти. Після цього чоловік заявив, що всі зобов’язані сплатити екскурсії, інакше документи він не поверне.




“І ТУТ ПИТАННЯ: УВАЖАЄМИЙ, КУДА ЄДЄМ? Кажу- нікуда нє єдєм, була в Єгипті вже раза 4 і все тут бачила. УВАЖАЄМИЙ, НАДА НА ЕКСКУРСІЇ ПОКУПАТЬ. Знову йому говорю, що я не бажаю, бо на всіх перелічених вже була і не хочу. Відповідь мене вбила: ТОГДА УВАЖАЄМИЙ ПОШЕЛ ОТ СЮДА ВОН, ПАСПОРТ НЄ ПОЛУЧІШЬ, ПОКА СО МНОЙ НЄПОЄДЄШ В ГОРОД (звідси і надалі стилістика автора збережена – ред.)”.

Жінка додає, що між ним і екскурсоводом розгорівся конфлікт, чоловік почав кричати на неї при всіх присутніх, а потім погрожувати.

“Коли ми в трьох опинилися в коридорі, він почав просто погрожувати. Та б****ка двохметрова обєзяна стояла і ричала – ТИ ЄЩЄ АХМЄДА НЄ ЗНАЄШ, ЗНАЄШЬ ЧТО АХМЄД С ТОБОЙ СДЕЛАЄТ, ВОН ПОШЛА, ЄСЛІ С АХМЄДОМ НЄ ПОЄДЄШ ПАСПОРТ НЕТУ, ТЕБЯ НЕТУ ( і прицьому почав стукати мені по козирьку кєпкі).”

Жінка заявила, що паспорт їй віддали набагато пізніше, коли їй довелося влаштувати розборки з представниками турфірми, а Ахмед вже встиг продати екскурсії всім іншим туристам. Тетяна додає, що виявилося, що вона не одна постраждала. Гіди турфірми постійно провертають таку ж схему і з іншими українськими туристами, вибираючи собі одну жертву, щоб змусити всіх інших купити екскурсію, яка насправді обходиться в три рази дорожче, ніж коштує.

Читайте також:  “Бо я в рот *бала Україну вашу”: Українка закликала “відділити Закарпаття” (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.