facebook

П`яний франківець розбив двері на заправці і погрожував працівникам

Інцидент трапився на одній із АЗС Івано-Франківська – нетверезий агресивний чоловік розбив вхідні двері та погрожував працівникам закладу.
Аби втихомирити хулігана та уникнути загострення ситуації, оператор натиснув “тривожну” кнопку поліції охорони.



Сигнал “Тривога” з автозаправки, що знаходиться на околиці Івано-Франківська, надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони близько дванадцятої години ночі. Наряд швидкого реагування поліції охорони негайно прибув на місце виклику, інформує прес-служба Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

До правоохоронців звернувся оператор та вказав на невідомого громадянина, який перебуваючи в нетверезому стані, хуліганив на заправці, розбив вхідні двері, а також погрожували фізичною розправою працівникам. Не гаючи ні хвилини, поліцейські затримали хулігана.

Як з’ясувалося, чоловік прийшов на заправку близько дванадцятої години ночі, саме тоді коли за графіком мала відбутися перезміна працівників. Оператор попередив, що вони зачиняються. Це обурило відвідувача, тож він почав нецензурно лаятись, ображати працівників, а в подальшому вдарив ногою по вхідних дверях, розбивши їх.

На місце події було викликано наряд патрульної поліції міста Івано-Франківськ, які доставили затриманого до місцевого відділу поліції для з’ясування деталей події та прийняття подальшого рішення по даному факту.

Читайте також:  Масовий голод та біди: Саакашвілі пригрозив Грузії в разі розриву відносин з Україною

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.