facebook

П’яний поліцейський влаштував смертельну ДТП, внаслідок загинули жінка і дитина

В Ялті, на території окупованого Криму, увечері 21 травня сталася масштабна аварія, в якій зіткнулися три автомобілі – загинули дві людини, ще четверо отримали поранення. Про це повідомляє Слідчий комітет РФ.



Інцидент стався на трасі Ялта – Севастополь – Гаспра, а одним з його учасників виявився старший інспектор окупаційної ДПС ГИБДД (дорожньо-патрульна служба Державної інспекції безпеки дорожнього руху – Ред.) у місті Ялта, який керував автомобілем Mercedes у стані сп’яніння.

Не впоравшись із керуванням, поліцейський виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем КІА, який рухався в зустрічному напрямку. Після зіткнення Mercedes врізався в автомобіль ВАЗ.

Через ДТП загинула жінка – водій КIA, а також однорічна дитина, яка перебувала в тій же машині. Крім того, внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав інший пасажир автомобіля КIA і восьмирічний пасажир автомобіля ВАЗ. Наразі водій Mercedes затриманий, з ним проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, раніше в Чернігові водій позашляховика збив 11-річного хлопчика-велосипедиста і втік з місця події. Імовірно, водій був у стані наркотичного сп’яніння. Дитину госпіталізували: зараз вона перебуває в реанімації.

Не так давно в Києві, на проспекті Героїв Сталінграда, сталася ДТП. Nissan Juke збив дівчину на регульованому пішохідному переході.

Читайте також:  Подробиці ДТП на Коновальця: водій Volkswagen Passat виїхав на зустрічку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.