facebook

«Саме він “приземлив” її мрії однією фразою»: Подивіться на чоловіка-красеня, з яким живе Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс на українських телеекранах — нова зірка. Вона стала ведучою ранкового шоу “Сніданок” на 1+1 взимку цього року, але одразу ж полонила серця глядачів і здобула неабияку популярність. Сьогодні редакція Корупція.Стар хоче більш детально розповісти вам про цю красиву і талановиту жінку.

За освітою Неля — маркетолог-економіст, декілька років працювала у косметичних компаніях, але зрозуміла, що це не те, чого їй хочеться насправді, тож вирішила спробувати свої сили у журналістиці.

Про роботу у “Сніданку”, зізнається Шовкопляс, вона мріяла вже давно:




“Навіть загадала таке бажання, написавши його на аркуші”

Як бачимо, мрія здійснилася і українське телебачення отримало нову щиру та чесну телеведучу, якій довіряють глядачі.

Неля заміжня вже понад 4 роки, її чоловік Владислав має хорошу роботу у престижній зараз сфері ІТ. В одному з інтерв’ю ведуча розповіла, що познайомив їх кум:

“Ми його тепер позаочі називаємо Купідоном”

Владислав і Неля — щасливі батьки, вони виховують двох синів — Матвія та Тимофія, яким недавно виповнилось по три роки. Чоловік допомагає своїй зірковій дружині з малечею. Він турботливий, дуже любить дітлахів і йому можна довіряти, словом, мрія, а не чоловік.

Однак, коли Неля вперше заговорила про роботу на телебаченні, саме Владислав “приземлив” її мрії однією фразою: “А хто буде дивитися за дітьми?”. Та пройшов час, і тепер коханий чоловік пишається успіхами дружини. Зараз він не просто “успішний ІТ-шник”, зараз він — чоловік зірки.

Шовкопляс тішиться тим, що Влад переглядає кожен випуск її шоу, а потім висловлює свою думку про роботу дружини: критикує, хвалить або ж радить.

Поєднувати роботу і сімейне життя — ось що виявилось для Нелі важчим, аніж навчитися вільно себе почувати перед камерами.

“Я досі не можу поставити на паралельні «колії» сімейні справи та роботу Тож складно і морально, і фізично. Наразі тиждень за синами доглядає чоловік або рідні, тиждень – я”.

До речі, з вихованням дітей подружжя поки намагається впоратись самотужки — няні ще не наймають, а коли є якась нагальна потреба — звертаються до рідних. Проте, скоро своїх близнят вони планують віддати до садочка і на різноманітні гуртки і секції, аби діти краще розвивались і пізнавали світ.

Читайте також:  Франківка Тіна Кароль вражена національним рекордом: понад тисяча дітей станцювали під пісню “Україна – це ти” (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.