facebook

Рівненські поліцейські розповіли шокуючі подробиці різанини, внаслідок якої постраждав півторарічний хлопчик (відео)

Виявляється, 22-річний батько навмисне 10 разів вдарив ножем півторарічного сина, бо той голосно плакав, злякавшись сварки дорослих. Зараз дитина в реанімації, її стан медики розцінюють як стабільно важкий.

Як вже повідомляв PRESS-ЦЕНТР, трагедія сталася напередодні пізно ввечері у селі Обарів Рівненського району. Будучи сильно п’яними, 22-річний чоловік та його 45-річний батько вирішили з’ясовувати стосунки. Коли градус емоцій досяг піку, молодший чоловік схопив до батька ножа.

У цей час поруч бавився півторарічний хлопчик (він разом із батьками та трирічним братиком проживав в одній хаті із дідусем). Дитина злякалася крику дорослих і розплакалася. Батько, перебуваючи сильно п’яним, накинувся на маленького сина і наніс понад десять ударів ножем у тулуб, шию та кінцівки дитини.

Поліцейські освідчили 22-річного зловмисника і навіть за шість годин після події алкотестер показав 1,9 проміле.

20-річної матері на момент трагедії вдома не було. Пізніше вона розповідала слідчим. Що поїхала до Рівного забрати старшого сина з дитсадка. Її поліцейські розшукали вночі нетверезою дійсно в обласному центрі, але без дитини. Трирічного хлопчика працівники поліції згодом виявили у знайомої. Соціальні працівники доставили його у будинок дитини.

-За фактом замаху на умисне вбивство розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею 15 пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. — Зловмисника вже затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне горе-батькові загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п`ятнадцяти років або довічне ув`язнення.

Читайте також:  На Волині трагічно загинув 6-річний хлопчик

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.