facebook

Розкрили нові деталі жахливого вбивство українки в Італії: “На момент вбивства у будинку була вся сім’я” (ОНОВЛЕНО. ДОПОВНЕНО)

У момент скоєння страшного вбивства українки Марини Новожилової її чоловіком-італійцем в будинку, де все сталося, знаходилися також сестра загиблої з дитиною і чоловіком.

Однак про трагедію сім’я дізналася тільки вранці, оскільки спала на першому поверсі. Саме зять покійної Дмитро Яновський, знайшов її тіло і тіло вбивці, пишуть “Факти”, передає Корупція.Інфо.




“Вбивство сталося на другому поверсі будинку, а ми були на першому. Двері нашої кімнати були зачинені, ми спали і не чули пострілу. Рано вранці нас розбудив домофон. Це прийшов змінник Антоніо. Я погано знаю італійську, але зрозумів, що він розшукує його. “Так він же на роботі, – кажу, – в нічну зміну”. Але змінник сказав, що на роботі його немає, а машина тут і до того ж неправильно припаркована. Він попросив покликати Антоніо. Я піднявся на другий поверх і виявив їх тіла”
, – розповів чоловік.

За його словами, ніхто не міг підозрювати, що чоловік Марини здатен був піти на такий крок, як вбивство, оскільки він справляв на людей позитивне враження. Разом з тим, Яновський додав, що, за версією поліції, вбивство все ж було спланованим. До того ж, чоловік був охоронцем і завжди, навіть поза службою, носив з собою табельну зброю.

Зять загиблої також запевнив, що серйозних конфліктів у жінки з її чоловіком не було, і вона завжди ділилася своїми проблемами з сестрою. Тому вбивство на грунті ревнощів – це поки тільки одне з припущень правоохоронців.

“Марина розповідала Олені (сестрі. – Ред.), що чоловік іноді її не розуміє. Наприклад, тягне її на вечірки, а вона такого не любить. Вони обидва багато працювали і рідко проводили час разом. Іноді бурчали один на одного з приводу якихось побутових моментів, але так буває у багатьох подружжях. Хоча поліція зараз говорить, що у їх листуванні Антоніо натякав на те, що Марина живе у нього, а значить повинна грати за його правилами. А Марина знала собі ціну і за винайняту квартиру Антоніо, думаю, не трималася. Як я зрозумів, він міг підвищити на неї голос, але рукоприкладства не було. І приводів для ревнощів Марина не давала”, – зазначив Яновський.

Він також згадав, що сім’я була ще зовсім молодою – люди одружилися лише сім місяців тому. Однак це був звичайний шлюб, без розрахунку, адже Антоніо не володів ніякими багатствами. Марина познайомилася з ним після того, як приїхала працювати до Італії. Спочатку вона була нянею в сім’ї родичів, а потім – домоуправителькою в літній українсько-італійській родині.

“А потім вона познайомилася з Антоніо. Не знаю всіх деталей, але одружилися вони дуже швидко. Зіграли весілля сім місяців тому. Це було справжня весілля – з сукнею, застіллям, фотографом. Посадженим батьком Марини був чоловік, у якого вона працювала. Це була не фікція і не шлюб із розрахунку. Марина нормально себе почувала і без Антоніо. А Антоніо, до речі, зовсім не багатий. За їхніми мірками він жив досить скромно. У нього навіть не було свого житла. Будинок, в якому вони жили, він орендував. Ні в якому разі не мільйонер”, – підсумував розповідь Яновський.

Також він додав, що поки тіло Марини знаходиться в морзі, а ховати її будуть в Італії, адже для репатріації необхідно 12 тис. євро, яких у сім’ї просто немає. Втім, для звичайного похорону там їм також потрібно зібрати 6-7 тис. євро.

Читайте також:  Встигла “прославитися” за кордоном: у Чорногорії заарештували українку, подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.