facebook

“Наділи мішок на голову і хотіли розстріляти”: Скандальний нардеп часів Януковича зробив шокуюче зізнання про своє викрадення

Екс-нардеп від Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко Олександр Шепелєв стверджує, що його викрав криміналітет, який нібито працює, як на українські спецслужби так і на ФСБ Росії.

Таку заяву він зробив із СІЗО, передає “УП”. Уточнюється, що “викрадення” нібито сталося на окружній дорозі в Києві в районі торгового центру “Аракс”.

“Під час викрадення поруч знаходилися двоє свідків, які це бачили. Де ці люди знаходяться зараз, мені невідомо. У той день при мені був мобільний телефон, гроші, закордонний паспорт, дипломатичний паспорт, водійське посвідчення, а також посвідчення, яке підтверджує, що я був народним депутатом України і дає мені право входити в кулуари Верховної Ради України. Пізніше гроші і телефон пропали, а мені підкинули посвідчення і паспорт із вклеєними моїми фотографіями”, – стверджує Шепелєв.

Каже, на голову відразу надягли мішок. Але це не завадило екс-нардепу підмітити, що викрадачів нібито було не менше чотирьох.

“…Один з них був за кермом автомобіля, на якому мене везли, а решта били мене. Тримали мене спершу у приватному секторі в підвалі на підлозі, з їжі дали тільки пляшку води”, – каже він.


Потім, стверджує екс-нардеп, перевезли в інший підвал.

“Там мене вже допитували інші люди, які погрожували вбивством шляхом розстрілу або утоплення в річці”, – розповідає Шепелєв.

За його словами, “викрадачі” нібито представилися працівниками військової прокуратури.

Читайте також:  У Надвірнянському районі чоловік споїв друга і викрав його авто

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.