facebook

Чому відмовився виходити на ринг під пісню про козаків: пояснив Усик

Як переконує Усик, він почав використовувати цю пісню першим. За його словами, вона є крутою та слова – прикольні, пише 24 канал.

Український чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версіями WBO та WBC Олександр Усик стверджує, що пісню «Їхали козаки» українського гурту «Тінь сонця» він використав першим із усіх і тоді її ніхто не знав.

Крім того, спортсмен зізнався, що вона йому дуже подобається, а вирішив відмовитися від неї, бо на те були своїй причини.




«Тому що, коли був Чемпіонат Європи з футболу, хлопці, що написали цю пісню, віддали її нашій збірній, яка зробили композицію своїм гімном. Або в інтернеті там щоб почалося щодо нового гімну. І я сказав, якщо хлопці виходитимуть під цю пісню, то я виберу собі іншу»,
– підкреслив спортсмен.

Як переконує Усик, він почав використовувати цю пісню першим. За його словами, вона є крутою та слова – прикольні.

«Так що, хлопці, чому ви її використовуєте?», – зауважив український чемпіон.

Водночас Олександр додає, що згодом почали ширитися чутки, що нібито він «якісь там роялті не заплатив».

«Роятті. Про такі слова я дізнався лише, коли вони почали про це говорити. Я готовим був заплатити за те, що я її використовую. Але давайте адекватно розуміти, що цю пісню ніхто не знав до тих пір, поки я не став під неї виходити», – констатував боксер.

Додамо, що на свій останній бій, що був проти Майріса Брієдіса, Олександр Усик виходив під композицію Василя Жадана «Браття».

Читайте також:  Коли переводять годинник на зимовий час 2021: дата та умови

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.