facebook

Сортувальна лінія вже на міському полігоні Франківська

Обладнання сортувальної лінії доставили на територію франківського полігону. Вже з наступного тижня фахівці приступлять до її монтажу.
Запрацювати сортувальна лінія може вже з травня. Тож підприємство активно шукає працівників для повноцінного запуску механізму, повідомляють в МВК.



Згідно з технічними вимогами комплекс для сортування та подрібнювання ТПВ буде призначений для механічного сортування з подрібненням великогабаритних відходів, виділенням відходів чорних та кольорових металів, склотари, пластмаси, дерева та паперу та з пакувальним пресом для вторинної сировини.

За словами заступника керівника КП «Полігон ТПВ» Василя Поповича, практично все обладнання вже завезли на територію. «На встановлення сортувальної лінії був оголошений тендер. Переможцем торгів стала компанія ТОВ “Хаммель-Україна”. Сьогодні вже обладнання завезене на територію. І вже з наступного тижня фахівці приступлять до монтажу лінії», – зазначив Попович.

Також заступник керівника КП закликав франківців до співпраці. Адже для повноцінного запуску лінії потрібно набрати 40 чоловік. Працівникам пропонують позмінну роботу, офіційне працевлаштування та заробітну плату у розмірі 6 000 гривень.

Читайте також:  СБУ затримала імовірного поплічника Януковича

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.