facebook

Зараз ЗСУ у списку найсильніших країн світу. Сумніваюся, що Росія зможе здійснити повномасштабний наступ на Україну – політолог

Експерт зазначив, що для того, щоб окупувати Україну, потрібно близько 60-70% російської армії, тому Кремль просто не здатний “перетравити” нашу країну.

Україна дуже велика країна, тому зараз практично неможливо вчинити повномасштабний наступ на неї. Таку думку висловив британський політолог, експерт з російсько-українських відносин Тарас Кузьо



у прямому ефірі 24 Каналу, інформують Патріоти України.

Він зазначив, що для того, щоб окупувати Україну, потрібно близько 60-70% російської армії. “Росія не зможе “перетравити” Україну, адже їй десь потрібно буде розташувати війська і влаштувати російську інфраструктуру,” – повідомив Кузьо.

За словами експерта, коли у 2014 році Україна була у вкрай поганому становищі (вона була банкрутом і не мала армії), навіть тоді Росія не змогла здійснити своїх планів, тому не зможе це зробити і зараз.

“Я сумніваюся, що Росія буде робити такий повномасштабний наступ, скоріше за все, це будуть лише провокації,” – сказав Кузьо.

Британський експерт зазначив, що зараз українська армія є 29 у списку найсильніших країн світу. Це вже не та армія, яка була 4 роки тому, адже 19 країн-членів НАТО мають гіршу армію.

“Україна – це не маленька країна. Я вважаю, що у 2014 році Росія вже програла, тому знову не наважиться затіяти війну”, – додав Тарас Кузьо.

Читайте також:  Страсний тиждень 2021: коли починається, значення, традиції та чого не можна робити

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.