facebook

“Вирішив розвернутися, як раптом..”: Маршрутка з пасажирами потрапила в ДТП, є постраждалі

Сьогодні близько сьомої ранку в Київській області, на 36 кілометрі автодороги Київ-Одеса, поблизу села Калинівка, сталася серйозна ДТП: маршрутка “Богдан” зіткнулася з автомобілем Mercedes. Обидва авто отримали серйозні пошкодження.

Як повідомляють в Головному управлінні Нацполіціі в Київській області, 53-річний водій “Богдана”, в салоні якого перебували шість працівників одного з підприємств, намагався здійснити розворот через зустрічну смугу. У цей момент він зіткнувся з Mercedes, яким керував 37-річний киянин.

“Внаслідок чого постраждали чотири пасажири маршрутки, вони з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до лікарні”, – повідомляють в ГУ НП Київщини.

На місці події працюють слідчі й експерти. Поліція відкрила за даним фактом кримінальн е провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”).

Нагадаємо, кілька днів тому в Києві маршрутка врізалася в поліцейське авто.

Раніше ми повідомляли, що 11 квітня близько 6 ранку в селі Романівка (передмістя Ірпеня) сталася серйозна аварія. За попередніми даними, водій на автомобілі Chevrolet віз жінку зі столичного залізничного вокзалу. З якоїсь причини він не впорався з керуванням (можливо, заснув або його підрізав інший учасник руху).

Машина вилетіла на зустрічну смугу, після чого врізалася в огорожу приватного будинку і знесла близько десяти метрів залізної огорожі.

Читайте також:  Задихнулося ще до появи на світ: деталі скандалу у приватному пологовому столиці, де загинуло немовля

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.