facebook

Українці кілька місяців обкрадали будинки поляків: “Бонні і Клайд”

Українське подружжя обкрадало будинки поляків біля Варшави. Жінка працювала прибиральницею і викрадала коштовності, а чоловік здавав їх у ломбард.



Як зазначається, 37-річну українку і її чоловіка затримали за підозрою у крадіжці та збуті коштовностей і цінних речей щонайменше у чотирьох родин Отвоцького повіту. Встановлено, що жінка викрала коштовностей на загальну суму понад 100 тис. злотих, повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Gazeta.pl.

Правоохоронці дізналися, що затримана українка наймалася прибиральницею до польських родин і потім викрадала з їхніх помешкань цінну біжутерію, коштовності, гроші і столове срібло. Потім її чоловік здавав викрадені речі до ломбардів. Під час проведеного обшуку у квартирі, яку винаймали зловмисники, слідчі виявили коштовності, що ймовірно були викрадені у польських родин наприкінці 2017-го – на початку 2018 року.

Крім того, затримана українка порушила правила перебування на території Польщі і поліція передала її справу працівникам Прикордонної служби Польщі з метою подальшої депортації до України. Чоловік кардійки також раніше затримувався за нелегальне ввезення сигарет до Польщі. Після звинувачення у контрабанді він так і не сплатив виставленого йому штрафу.

Читайте також:  В Україні через кір померло немовля, якому було 25 днів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.