facebook

Водій автобуса “Івано-Франківськ-Надвірна” відмовляє у безкоштовному проїзді АТОвцям. ФОТО

Сьогодні, 21 березня, пасажирка автобуса “Івано-Франківськ-Надвірна” повідомила, що водій відмовляє у безкоштовному проїзді учасникам АТО.
Дану інформацію оприлюднила Танюшка Охотник‎ у соцмережі Фейсбук, пише WestNews.




“Водій автобусу Надвірна-Франківськ обмежує кількість проїзду АТОшників, 2 за рейс (і вони слухаються, чекають). Виходили з чоловіком на зупинці, побачив посвідчення, почав волати на весь салон. Прийшлось відповісти тим же”
, – йдеться у дописі.

А от інші пасажари у суперечку не вступали.

“Добре, що свого чоловіка виштовхала на вулицю. Колись цьому хаму хтось начистить морду”, -додає жінка.

“Цей йолоп “той що водій” завжди таким хамом був!!! Треба цьому хаму зробити акцію, щоб хлопці які воювали в АТО зібралися на його рейс, доїхали до Франківська і всі по посвідченню і назад так само!!!”, – прокоментував допис Nazar Kostiv.

Галина Романів розповіла, що її знайомого АТОвця водій не пустив в автобус, хоча у чоловіка був квиток.

“Хлопець сів на наступний бус до Надвірної.І нший водій з розумінням поставився до хлопця, хоча квиток за часом відправлення був на попередній бус. У Надвірній на зупинці хлопець зустрів водія, який йому відмовив(а працював мій знайомий у Надвірнянському військкоматі),запитав щераз причину відмови, показав посвідчення і запросив прийти до військкомату.То водій падав на коліна і просив вибачення!!!Так його налякала перспектива участі в АТО”, -написала вона.

“Водії майте совість, майте повагу, до тих хто захищає Вас ціною власного життя. Бо якби не ці хлопці то Ви би вже давно немали мирного неба над головою. А Ви за якісь пару копійок опускаєтеся, ідіть в АТО спробуйте як там”, – Віра Павлінська.

Читайте також:  У Франківську п'яний водій протаранив АТОвця і кинувся тікати (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.