facebook

Вночі у Франківську горів дорогий Leхus

За минулу добу на Прикарпатті виникло 4 пожежі. Про це повідомляє управління ДСНС в області.



15 березня о 20:32 в селі Довге-Калуське Калуського району сталось загорання вагончика для сторожів. Вогнем знищено вагончик, господарський інвентар, меблі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем сторожа під час куріння.

16 березня о 01:53 в селі Ліски Коломийського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено стіну та стелю, речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

16 березня о 01:55 в селі Дзвиняч Богородчанського району горів легковий автомобіля «Нива 2101». Вогнем пошкоджено салон автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

16 березня о 03:19 в місті Івано-Франківськ на вулиці Гарбарська виникла пожежа легкового автомобіля “Leхus”. Вогнем пошкоджено моторний відсік та два передніх колеса автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання клем акумуляторних батарей.

У патрульній поліції Галці повідомили, що свідок, який і викликав пожежних, бачив яскравий спалах та вогонь, який одразу ж охопив капот та землю поблизу машини. Причину загоряння встановить експертиза.

Одразу двоє джерел підтвердили виданню, що на згорілій машині на праві довіреності їздив депутат міської ради, підприємець Ігор Саварин.

Нагадаємо, що Ігор Саварин – екс-депутат фракції УКРОПу в Івано-Франківській міськраді, єдиний, хто проголосував за скандальне рішення міськради щодо забудови земельної ділянки по вул. Макогона. Одразу ж після цього його виключили з франкції.

Читайте також:  Шалені і багаті… Як Лещенко з новоспеченою дружиною “куражаться” в Грузії,

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.