facebook

Рятувальники відшукали заблукалого у горах Прикарпаття київлянина, який зник три дні тому. ФОТО

Сьогодні, 11 березня, до пошуків заблукалого туриста було залучено 11 прикарпатських рятувальників на одиниці техніки, інформує WestNews.

Об 11:40 туриста знайдено в районі полонини Шешорська. Стан чоловіка задовільний. Заблукалим виявився 27-річний Зінченко Костянтин Володимирович житель Київської області Києво-Святошинського району с. Софіївка Борщагівка.

Також раніше Верховинське відділення поліції Косівського відділу поліції в Івано-Франківській області розшукувало безвісти зниклого туриста, якого третю добу шукають рятувальники.

Зокрема зазначалося, що він вув одягнутий у зелена зимову куртку, зверху якої була одягнута куртка червоного кольору, чорну шапку, сірі штани.

Нагадаємо, що турист йшов у похід разом із трьома білорусами. Згодом вони розділилися і він змінив маршрут руху та пішов в сторону г. Вухатий Камінь, поблизу с. Дземброня, Верховинського району. Телефонного зв’язку з громадянином немає, повернення додому планувалось 09.03.2018.


10.03.2018 о 08.00 год. розпочато проведення пошуково-рятувальних робіт. Створено 4 пошукові групи, якими обстежено територію в районі г. Вухатий Камінь, г. Смотрич, г. Піп Іван, полонини Чуфрова, Смотрич, Погорілець. Особу не знайдено. Пошукові роботи тривають.

Читайте також:  З Франківщини на строкову службу планують призвати 500 юнаків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.