facebook

“Я йому в морду харкнув”: український десантник розповів, як зустрів в Італії скандального пропагандиста Кремля

Випадковий інцидент російський пропагандист запам’ятає надовго Український десантник Валерій Ананьєв випадково зустрів в італійській Вероні відомого російського пропагандиста, ведучого програми “Час покаже” Артема Шейніна. Про це Ананьєв написав на своїй сторінці в Facebook і опублікував відповідне фото. “Я тільки що мало не вбив цю істоту в центрі Верони. Упевнений, він мене запам’ятає. І сподіваюся, що доля нас ще зведе в безлюдному місці”, – написав десантник під знімком.

Так само Валерій розповів подробиці інциденту в відео. “Я йшов по Вероні, гуляв, і дивлюся – морда знайома. Дуже неприємна. Ця морда разом зі своєю дружиною зайшла в аптеку і стала в чергу. Я зайшов в аптеку і став ззаду них. Вони розмовляли один з одним. Я дуже не хотів почути російську мову. Я зрозумів, що це вони, і я зрозумів, що втекти не можу”, – розповів він.

Українець підійшов до Шейніна і запитав, чи не є він російським журналістом. На ствердну відповідь Ананьїв сказав: “С*ка, були б ми в іншому місці, я б тобі, падла, очі видавив”.



“Я вже не пам’ятаю, як тривала розмова. Пам’ятаю, що схопив його за плече, чи то штовхнув. Не знав, як стриматися. Я йому в морду просто харкнув і після цього почав з ним розмовляти”, – підкреслив український доброволець. “Він мене запам’ятав. Мені вдалося вивести його на емоції. Я не кричав, говорив спокійно. А воно, падло, почав кричати. ​​Я дуже сподіваюся, що він мене запам’ятає. І я молю Бога, щоб мені випала можливість зустрітися з цим г*вном в місці, де не буде людей”, – додав Ананьєв.

Читайте також:  Влучив прямо в голову: Чоловік відкрив стрілянину по дітях з вікна своєї квартири

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.