facebook

«Дівчинка не вмерла легко і швидко»: Медексперт розридалася в суді, описуючи згвалтування 8-річної дівчинки

За словами доктора, над дівчинкою знущалися протягом довгого часу, перш ніж вона померла, передає Корупція.Інфо.

Медичний експерт не змогла стримати сліз, коли розповідала, що сталося з 8-річною дівчинкою перед тим, як її вбили. Доктор Валері Рао заплакала і попросила дати їй час прийти в себе, щоб вона змогла розповісти про страхітливі травми Леріш Перрівінкл.

61-річний Дональд Джеймс Сміт звинувачується у викраденні, зґвалтуванні і вбивстві маленької дівчинки. У разі якщо його вина буде доведена, чоловікові загрожує довічне ув’язнення.



За словами Валері, на тілі загиблої були сліди задушення і тортур. Коли присяжним показали фотографії із зафіксованими травмами, то медексперт розплакалася. Дівчинка не вмерла легко і швидко, чоловік протягом довгого часу знущався над нею.

Свою майбутню жертву Дональд заманив разом з її мамою Рейн в магазин в Джексонвілл, пообіцявши їм купити їжу і одяг. Після чого він сказав, що, поки жінка робитиме покупки, він піде з Леріш поїсти. Коли Рейн зрозуміла, що Дональд пропав разом з її дитиною, вона відразу ж подзвонила в службу порятунку і сказала: “Сподіваюся, дочку не вбили і не згвалтували”.

Читайте також:  “Шукали всім районом майже місяць”: У полі знайшли мертвим 15-річного Віктора з Тернопільщини.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.