facebook

Франківчанка розпочала виступ української збірної на зимовій Олімпіаді (ФОТО)

Сьогодні, 9 лютого, першою з наших спортсменів свої змагання на ХХІІІ зимових Олімпійських іграх в Пхьончхані (Республіка Корея) розпочала фрістайлістка Тетяна Петрова.

Саме вона є й першою українкою за роки Незалежності, яка стартувала в такій дисципліні як могул, повідомляє прес-служба НОКу.

Загалом на Іграх-2018 в могулі змагаються 30 найкращих за рейтингом спортсменок світу.

За підсумками першої кваліфікації, яка відбулася сьогодні, топ-10 фрісталійсток вийшли у фінал, а ще 20 дівчат, серед яких й наша Тетяна Петрова, матимуть шанс поборотися за вихід до фінальної частини змагань у наступному кваліфікаційному раунді.




«Звичайно, засмучена, що не вдалося потрапити одразу до фіналу. Завжди хочеться показувати ще кращий й кращий результат. Ми з тренером зробили велику роботу, пройшли непростий шлях, щоб потрапити на Олімпійські ігри. Для мене велике досягнення, що я тут й для мене велика приємність бути першою українкою в могулі на Олімпійських іграх. Сьогодні дійсно було важко впоратися з хвилюванням й психологічно вистояти»
, – сказала Тетяна.

Вона додала: «Траса – чудова, але була хмарність й на деяких ділянках небо «зливалося» з землею. Непросто було орієнтуватися, але ми продовжуватимемо плідно працювати. У неділю віддам всі сили, щоб виступити якнайкраще».

Відзначимо, наступний етап змагань у могулі серед дівчат відбудеться у неділю, 11 лютого. Цього дня спортсменки розіграють й комплекти нагород.

Читайте також:  Наступного року в Івано-Франківському міському суді залишиться семеро суддів із 21.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.