facebook

Близнючка вбила сестру, щоб зустрічатися з її хлопцем: після трагедії вона начепила сукню Анастасії

В ході розслідування вбивства дівчини правоохоронці були впевнені, що трагедія, що сталася на гавайському острові Мауї, була нещасним випадком.

Сестри-близнючки Анастасія та Олександрія Дюваль



жили разом зі своїми хлопцями на Гаваях. Однак жили вони, за розповідями хлопця загиблої Федеріко Бейлі, як кішка з собакою. Він розповів NY Post, що дівчата постійно скандалили.

В день трагедії сестри сильно посварилися через відпустки, а поки Бейлі був в душі, вони взяли автомобіль і поїхали. За повідомленнями очевидців, дівчата мчали на кросовері Ford Explorer і в салоні шарпали один одного за волосся і кричали.

Очевидець Сесілія Купала каже:

«Дівчина, яка сиділа на стороні пасажира, лаялася, а водій кричала:” Мені потрібен психіатр, подзвони психіатру».

Інший очевидець трагедії – Джозеф Толеафоа – розповів, що дівчата билися в момент руху по дорозі і в якийсь момент машина прискорилася – Олександрія схопила кермо і звернула з проїжджої частини, направивши транспорт у прірву.

В результаті аварії Анастасія отримала травми, несумісні з життям, і померла, Олександрія відбулася кількома ударами і швидко видужала. Після трагедії вижила близнючка стала проявляти активну увагу до хлопця своєї загиблої сестри.

Федеріко Бейлі каже:

«Вона притискалася до мене, сказала, що хоче флірту, клала голову на плече. Після трагедії вона начепила сукню Анастасії, і мені було не по собі від цього. Я питав, що сталося в той день, але вона ухиляється від відповідей».

Ця трагедія сталася в 2016 році, але тоді правоохоронні органи були впевнені, що це був нещасний випадок. Але після того, як загадкова смерть однієї з сестер стала обростати подробицями, в 2017 році Олександрію заарештували. Вона вину свою заперечує, але поки докази вбивства спрямовані проти неї, і на цьому тижні суддя повинен винести вердикт по загадковій смерті близнючки.

Читайте також:  Франківська облрада поставить на депозит 40 мільйонів у банк, яким керував Василь Гладій

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.