facebook

СБУ працює з поштовими операторами, щоб попередити пересилання зброї

Зброю і боєприпаси для ймовірного скоєння терактів приходять поштою із зони АТО



im578x383-qtxRshLNfd0

Про це під час засідання комісії з надзвичайних ситуацій заявив перший заступник глави СБУ Василь Грицак.

“Багато зброї і боєприпасів, які можуть бути використані для вчинення терористичних актів, у тому числі на замовлення, приходить із зони АТО”, – наголосив Грицак.

“Хотів би особливо відзначити наших операторів “Нову пошту”, “Гюнсел”, “Ін-Тайм”. Тільки за останній місяць оперативними групами СБУ у районі АТО виявлено та вилучено автоматів Калашникова АК-47 і АК-74 – 13 штук, які намагалися переслати поштою, вогнеметів МРГ – 2, РПГ-5, снайперську гвинтівку Драгунова – 1, пістолет МП – 2, 24 гранати, 7 кг тротилу, 3 кг пластиду, мінометна міна 82 мм – 10, протитанкових хв – 6, протипіхотна міна – 1, СІП – 1, вибухові пристрої – 8″, – зазначив він.

Заступник глави СБУ повідомив, що відомство проводить роботу з листоношами та інформує про нормативну базу, яка регламентує порядок відправлення посилок із зони АТО.

Глава МВС Аваков сьогодні повідомив. що для забезпечення безпеки в місцях масового скупчення людей під час травневих святкових заходів організовано патрулювання. В середньому на добу буде залучено 2000 автопатрулів та 3400 піших нарядів, 100 службових собак.

джерело http://espreso.tv/news/2015/04/21/sbu_pracyuye_z_poshtovymy_operatoramy__schob_poperedyty_peresylannya_zbroyi

Читайте також:  В Україні підліткам хочуть дозволити змінювати стать в 14 років і без дозволу батьків

Шукайте деталі в групі Facebook