facebook

Громада Франківська обрала логотип міста, – мерія

Прес-служба міського голови Івано-Франківська оприлюднила проект логотипу, який переміг у голосуванні.

На сайті виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з 14 грудня 2017 року до 1 січня 2018 року проводилось голосування щодо визначення думки громадян “Який логотип найкращий для м. Івано-Франківська”.

На розгляд мешканців міста було представлено 8 варіантів логотипу. За даними голосування, лідером був визначений варіант № 2, інформує прес-служба міського голови.

“Слід також зазначити, що в рамках реалізації українсько-канадського проекту ПРОМІС триває розробка маркетингової стратегії міста. Івано-Франківськ включено в перелік міст, яким за рахунок коштів проекту буде надано сприяння в розробці бренду. З результатами голосування можна ознайомитись на сайті, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, варіанти логотипів, запропоновані мерією, викликали насмішки у соцмережах та зауваження, чому у голосуванні немає варіанту відповіді “жоден”.




“Потаємне стало явним. Можна було нафігачити більше: додати контури Івано-Франківської області, силует карпатських гір, гуцулів з перехрещеними трембітами, квіти мальви навколо, ще зо два-три шрифти і гасла під них. Так щоб щось було про майбутнє, про минуле. Можна ще дрібним текстом гімн міста дати в логотип і обо’язково прізвища авторів. Адже логотипи для того й існують, щоб в них запхати якнайбільше”
, – відреагував архітектор Андрій Назаренко.

“Вони називають це варіантами!”написала Тетяна Єфтимовська.

“Це принизливо! Це абсолютно неприйнятно! Це не має жодного зв’язку з сучасним дизайном. Широка громада не має обирати логотип, кожен має займатися своїм ділом. Логотипом – дизайнер. Лікар – лікуванням”, – пише Настя Гагаріна.

“Слів нема, зробили ж в 2014-му нормальний хрестик, вийшли в шорт-лист Каннів, читайте – визнали світом. Нормально продумали і зафігачили. Вся сувенірка ними обліплена, легко і просто використовувати. Нє, курва, давайте краще виберемо з гівна, яке ліпше. Жесть, просто жесть”, – прокоментував Андрій Черніков.

Читайте також:  Тимошенко “перейшла” на бюджетне взуття або вдало піариться на своїй “бідності” (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.