facebook

Збройні Сили України – гордість української нації!

З початком нового року Україна вкотре затамувала подих в очікуванні завершення антитерористичної операції.  Кожного дня в теленовинах спостерігаємо за долями наших захисників – тих, хто повернувся додому, тих, хто продовжує боротьбу в зоні АТО та тих, кого вдалося визволити із полону агресора.
Російська агресія триває, та всупереч цьому українська армія зміцнюється, утверджується і фактично відновлюється в умовах неоголошеної війни.
Згадаймо, як весною 2014-го на фронт пішли добровольчі батальйони. Згодом ставку було зроблено на часткову мобілізацію. Сьогодні Україна досягла такого прогресу у зміцненні бойової готовності, що цілком може  дозволити собі створювати професійне військо.
Однак, покращення обороноздатності держави починається не лише з побудови нової армії, підвищення її боєздатності, чи  забезпечення сучасною  технікою, – насамперед,  воно починається з формування і визнання   власної ідентичності, любові до рідної держави та щирого патріотизму.
Від початку перших бойових дій на Сході нашої держави українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах. Наші військовослужбовці  проявили себе як мужні, нескоренні захисники свого народу.
Мир та спокій у наших домівках – це заслуга скоординованої та злагодженої роботи цілої низки структур –  Збройних Сил, Національної гвардії, Служби безпеки, Державної прикордонної служби, Служби зовнішньої розвідки, правоохоронців, та інших силових підрозділів. Лише у військових частинах бойового складу службу проходить близько десяти тисяч жінок.

Також варто відзначити волонтерів, які ризикуючи життям забезпечують наших військовослужбовців на передовій додатковим дороговартісним спорядженням (прилади нічного бачення, тепловізори),а також медикаментами, теплим одягом, взуттям, продуктами харчування та інше.
Боєздатні Збройні Сили України – це здобуток і заслуга мільйонів українців –  істинних патріотів, які щодень роблять свій внесок у розбудову армії.

Читайте також:  В ході нічного обстрілу Авдіївки бойовики убили жінку

Шукайте деталі в групі Facebook