facebook

Матір вбитої Ноздровської госпіталізували: ці кадри доводять до сліз (фото)

В селі Демидів Вишгородського району Київської області пройшли похорони Ірини Ноздровської, убитої в кінці 2017 року. З юристом попрощалися у вівторок, 9 січня. На похоронах була присутня донька вбитої – Анастасія, та інші родичі. Біля будинку чергувала бригада “швидкої допомоги”.

Матері загиблої стало погано під час похорону. Жінку госпіталізували до лікарні.

Провести правозахисницю в останню путь зібралося близько сотні людей.

Також на церемонію прощання прийшли працівники ЗМІ. Нагадаємо, у Київській області 1 січня в одній з річок правоохоронці знайшли тіло правозахисниці Ірини Ноздровської.

Раніше родичі повідомили про її зникнення. Ноздровська зникла на шляху з Києва до села Демидів Вишгородського району. Правозахисниця кілька років вела справу про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку у вересні 2015 року на смерть збив Дмитро Россошанський – племінник районного судді, який на момент ДТП перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Через два роки після ДТП Ірина змогла добитися покарання для Россошанського.



В кінці травня 2017 р. суд засудив його до семи років позбавлення волі, однак 27 грудня він міг вийти з-під варти: в Апеляційному суді Київської області адвокат намагався оскаржити вирок і підвести свого клієнта під амністію, використовуючи порушення, які були допущені судом першої інстанції. Родичі Ірини стверджували, що вона постійно отримувала погрози від Россошанського.

8 січня 2018 року поліція затримала підозрюваного у вбивстві. Ним виявився батько убитого, Дмитро Россошанський. Як заявили в поліції, затриманий не розкаюється в скоєному, і вважає свій вчинок правильним.

Читайте також:  На Львівщині священик відмовився задурно ховати померлого та не пустив до церкви похоронну процесію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.