facebook

Привела на світ не одне немовля: пішла з життя франківська акушер-гінеколог Зоряна Пришляк

5 січня померла Зоряна Ігорівна Пришляк – акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, лікарка жіночої консультації № 1.

Про це повідомила доцент ІФНМУ Зоя Ціхонь.



“Друзі!!! Не стало нашої Зорянки Пришляк!!! Пішла із життя несподівано…Жила і любила всіх…Про себе думала в останню чергу… Я, всупереч всьому, до останнього вірила в чудо…Чуда не сталося… Некротизуючий фасціїт, зустрічається рідко, летальність висока. Порізала палець …”

Дата та місце прощання наразі не повідомляється. Під повідомлення про смерть Зоряни Пришляк уже з’явилося багато співчутливих дописів від колег та піцієнток:

“Хай з Богом спочиває… Вічна пам’ять…Я просто не можу в це повірити…Таких людей дуже мало… Моя Зоряна Ігорівна назавжди в моєму серці і пам’яті…” – написала Юля Гаманюк.

Сумно… Боляче…. Наша справді Подруга! Вчитель! Жінка! Людина з великоі букви…. Стільки років спілкування… Стільки спогадів… Не віриться…. – допис Myroslava Vatsyk.

“Сумно…Боляче…Не віриться…Вічна пам’ять однокурсниці…” – пише Валентина Смолянська.

“Просто шок…Надзвичайно хороший лікар, якій я завдячую здоров’ям свого синочка, племінника, похресника… і просто класна і позитивнв людина,яка завжди несла позитив…Вічна память!!!” – пише Ксюша Тимошенко.

Читайте також:  “Всі жінки мучаться і ти помучишся”: у Львові акушер “вичавлював” дитину з жінки, немовля померло, є вирок суду (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.