facebook

Зваблива переможниця проекту “Модель XL” Марія Павлюк з Франківська прикрасила обкладинку Cosmopolitan

Перша українська модель plus-size, ніжна і романтична молода мама з Івано-Франківська Марія Павлюк, стала героїнею січневого номеру українського видання всесвітньовідомого глянцю.

Переможниця проекту “Модель XL” – перша українська модель з пишними формами, яка прикрасила обкладинку цього журналу, інформує ТСН.

У відвертому інтерв’ю Марія Павлюк розповіла, що до участі у проекті “Модель XL” не мала модельного досвіду:

“У мене було звичайне життя: я ростила маленьку дитину із чоловіком, навчалася в університеті та іноді підробляла – працювала менеджером в туристичному агентстві, була майстром манікюру. Усе життя якісь фотографи казали мені, що в мене модельна зовнішність, але я ніколи не замислювалася над роботою в кадрі. Мене навіть на шостому місяці вагітності запрошували до модельної школи, але я відмовилась”.

Переможниця поділилася із читачами глянцю, що завдяки проекту вона набула впевненості у собі та прийняла себе такою, якою є. Але до цього рішучого кроку красуню Марію мучили комплекси та дискомфорт:

“Після пологів у мене були дивні відчуття: я сплю і відчуваю, що мені заважає все моє тіло – ніби на мене вдягли чужий костюм. І вперше у житті у мене з’явилися комплекси. У магазинах я не могла підібрати собі одяг – мого розміру просто не було. Коли виходила на вулицю, я ніби відчувала, що на мене всі дивляться та роздивляються мої кілограми! Я плакала й не розуміла, звідки в мені, молодій щасливій жінці, з’явилося стільки відчаю. Чому я не можу прийняти саму себе?”

Марія впевнена, що моделі plus-size, так само як і всі інші жінки, повинні доглядати за своїм тілом, станом шкіри та бути фізично активними. Дівчина поділилась секретами свого раціону.

Читайте також:  Кабмін заборонить відключати електроенергію населенню

“Наприклад, сьогодні я не встигла поїсти. Тому зараз я приїду додому та з’їм пшеничну кашу, салат із буряка та шматочок вареного м’яса. Взяла собі за правило:



якщо вдень я дозволяю собі з’їсти хліб або якусь випічку, то ввечері відмовляю собі в інших вуглеводах”
.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.